Trumpitectura

Deixa un comentari
arquitectura, ciutats, curiositats, Estats Units, Nord Amèrica, personatges, política

Abans de les eleccions presidencials dels Estats Units de 2016 gairebé ningú no coneixia Donald Trump fora d’alguns cercles importants econòmics i polítics del país. Actualment se’l coneix a mig món, sobretot, per les seves declaracions excèntriques i posicions ideològiques que freguen l’homofòbia, el racisme i el masclisme amb una gran dosi de populisme. Això i perquè, aquesta setmana podria esdevenir el quaranta-cinqué presidents dels Estats Units de Nordamèrica.

Però Trump, aquest novayorquès de setanta anys de pare alemany i mare escocesa, és més que una mena de personatge mediàtic que fa riure i por a parts iguals. Es diu que era amic íntim de la família Clinton i altres famílies influents nordamericanes segurament degut al seu poder econòmic heretat de l’empresa dels seus pares. L’any 1971 la va heretar després d’haver-se fet un nom i un lloc prominent a Nova York i voltants. En poc temps els seus tentacles es van escampar per tot el país i actualment té propietats arreu del món. La seva empresa va entrar en bancarota als anys 90 però es va poder refer i actualment, Trump, és l’amo d’un dels grans imperis immobiliaris del país, Trump Organisation.

Aquí teniu, com a exemple, deu dels centenars d’edificis que pertanyen a l’imperi Trump. Ja veureu que aquest senyor peca d’un egocentrisme exacervat el qual es demostra perquè a tots els seus edificis els posa el seu nom:

Trump Tower, Nova York

Trump International Hotel and Tower, Chicago

Trump Ocean Club, Ciutat de Panamà

Trump Towers, Istambul

Trump International Hotel and Tower, Toronto

Trump World Tower, Nova York

Trump International Hotel, Las Vegas

Trump Towers, Sunny Isles Beach, Miami

Trump SoHo, Nova York

Trump Tower, Manila


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s