CARTOGRAFIESignotes tornen amb més ganes que mai

Deixa un comentari
Uncategorized

Vacances? Qui se’n recorda d’elles?

Estiu? Pfff, com aquell qui diu ja som a Nadal, per molt que els termòmetres rebentin amb aquestes temperatures infernals.

Feina? Sí, ens agrada treballar però, no ens enganyem, tampoc massa… el just per anar fent.


image (7)

Aquí veieu alguns dels cartògrafs després d’afaitar-se la barba i prendre un bon bany reparador. Noteu que un d’ells s’ha rasurat tan a consciència que ara sembla més aviat una fembra…

Enguany comencem l’acció el dia 5 de setembre. Perquè? Necessitàvem una mica de descans després de la nostra estel·lar col·laboració amb el diari ARA, en el qual hi hem publicat uns 46 bonics articles en la contraportada i que podeu recuperar en els nostres arxius sota el nom (som originals) ARA.

Ara és hora de tornar. I tornem amb més ganes i novetats que anireu descobrint a mesura que ens anem apalancant en el nou curs, en aquells moments que les vacances d’estiu ja són un mer record d’alguna cosa que vam fer i que ben bé no sabem quan ni amb qui.

Així doncs, tots els cartògrafs us donem la benvinguda al nou any i esperem que la nostra proposta us entretingui i us il·lumini tant o més com ens entreté i il·lumina a nosaltres.

Recordeu que ens podeu seguir per FACEBOOK i TWITTER amb continguts addicionals i informacions essencials per a tot home i tota dona civilitzats.

Que comenci la funció!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s