CARTOGRAFIES d’estiu: Turisme fatu

1 comentari
diari ARA

Turisme fatu


maginem-nos davant d’un platet d’olives de Kalamata, una mica de formatge de cabra i remenant una copa de vi negre local fent veure que som uns experts enòlegs. Tot això en un vespre d’un país estranger, veient com s’amaga el sol pel mar des de la nostra taula d’un poc concorregut restaurant. Perfecte, no?

Només hi ha una cosa que podria esguerrar aquesta màgia: que s’assegui una parella de catalans a la taula del costat. I és que alguns som d’aquells viatgers una mica esnobs que ens fa ràbia compartir aquests moments de gaudi místic amb paisans nostres. Sembla com si ens prenguessin l’exclusivitat. Això sí, ens cau la baba en descobrir qualsevol reminiscència de la nostra cultura en les tradicions, art, llengua o cuina del lloc que visitem. Ho comentem, en fem fotos per a Instagram, ho anotem i mirem que ens quedi ben gravat per explicar-ho com a anècdota de viatge en tornar a la feina.

La cocatedral de Sant Joan és un dels llocs que fan les delícies per a tota aquesta colla de viatgers repel·lents, i per gaudir-ne haurem d’anar a La Valletta, capital de l’estat de Malta. Aquest arxipèlag és ben bé el melic de la Mediterrània. Recórrer les seves tres illes no és una cosa que tregui la son. La poca vegetació que hi creix…

més

One thought on “CARTOGRAFIES d’estiu: Turisme fatu”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s