Els llacs de colors

Deixa un comentari
Àsia, curiositats, illes, Indonèsia, Muntanya, Oceà Pacífic, Volcans

Indonèsia és un estat format per milers d’illes. Algunes de molt conegudes, com Java o Bali però d’altres força desconegudes i petites. Entre Sumbawa i Komodo a l’est i Lembata i l’arxipèlag d’Alor a l’oest, trobem l’illa de Flores.

Aquesta illa, com tota Indonèsia, té un origen volcànic i es fa més o menys evident observant el seu paisatge. A l’illa de Flores hi podem trobar el volcà Kelimutu amb la particularitat de tenir tres cràters plens d’aigua (el Tiwu Ata Mbupu, el Tiwu Nuwa Muri Koo Fai i el Tiwu Ata Polo) i que pateixen canvis de coloració depenent de l’activitat sísmica subaquàtica i la reacció química que la precedeix. Habitualment cadascun pren una coloració diferent: vermell, blau i verd.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s