La foscor màgica dels racons meridionals del Càucas

Deixa un comentari
Àsia, cultura, Mitologia, religió

Els Svans són els habitants de Svanètia, una regió antigament part del regne d’Abkhàzia i actualment de Geòrgia des de fa uns segles. Aquesta gent de les muntanyes del Càucas sempre han estat coneguts com a gent tancada i feta als extrems de les profundes gorges i parets granítiques de 5000 metres d’alçada envoltades de densos boscos que dominen el seu país.

Aquest poble professa el cristianisme ortodox des del segle V de la nostra era tot i que moltes de les seves tradicions provenen directament dels temps precristians. Aquesta escena, prop de la localitat de Mestia, és una d’aquestes tradicions, la benedicció d’un bou abans de ser sacrificat, on es barreja la tradició precristiana i la cristiana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s