Tot visitant Manchester Street

Deixa un comentari
activitats humanes, arquitectura, Estats Units, indústria, Nord Amèrica, rius

Som uns friks de l’arquitectura industrial, ho reconeixem. I a Rhode Island, l’estat més petit dels Estats Units, trobem un edifici industrial de principis de segle XX, que ens va encantar des que el vam veure a la pel·lícula “There’s Something About Mary”. Aquest conjunt industrial és la Manchester Street Power Station, una central elèctrica de cicle combinat que crema gas natural i que proveeix d’electricitat a 112.000 llars de la ciutat de Providence.

De l’edifici hi destaquen tres xemeneies amb el seu corresponent edifici de turbines fetes de maó, construït ben al costat del riu Providence i, durant l’hivern, la central queda envoltada de fum i vapor creant uns ambients ben fantasmagòrics.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s